Étlap
ELŐÉTEL
Krémes gravlax tatár pácolt citrommal és ropogós barna magvas kenyéren (1, 4, 8)
4.490 Ft
Füstölt kacsamell szeletek fűszeres sárgaborsó krémmel, savanyított gombával és csicsóka chips-szel (12)
4.490 Ft
Tökmagos lencsefasírt buggyantott tojással, tárkonymártással és petrezselyemsalátával (3)
3.490 Ft
LEVESEK
Tyúkhúsleves gazdagon házi metélttésztával (1, 3, 9)
2.490 Ft
Sültzeller-krémleves pácolt körtével és zelleres granolával (6, 8, 9, 12)
2.190 Ft
Borjú palócleves házi vajas galuskával, tejfölhabbal (1, 3, 9, 8, 12)
2.990 Ft
SALÁTÁK, TÉSZTÁK
Cézár saláta rákkal vagy csirkével (1, 2, 8, 10)
5.890 Ft / 4.390 Ft
Kéksajtos taglietelle házi aszalt paradicsommal és körte chips-szel (1, 3, 8)
3..990 Ft
FŐÉTELEK
Sütőtökös rizotto balzsamos céklával és kecskesajt morzsával (6, 8, 12)
4.690 Ft
Grillezett fogas citromos, krémes karalábéval, sült zsályalevéllel és mandulával (4, 6, 8)
6.190 Ft
Barnavajban sült csirkemell diós birsalmával és gyömbéres pirított édesburgonyával (1, 3, 6, 8, 12)
4.990 Ft
Konfitált kacsacomb pirított káposztás nudlival és házi almakompóttal (1, 3)
6.390 Ft
Juhtúrós sztrapacska savanyúkáposztával és főtt, füstölt oldalassal (1, 3, 8)
5.390 Ft
Pirított malactekercs aszalt szilvás párolt káposztával és pirított hagymás tört burgonyával (12)
5.390 Ft
Öcsi bácsi kedvence: füstön sült tarja filé kakastaréjjal, fonnyasztott hagymával és hasábburgonyával (12)
5.890 Ft
Borjú bécsi petrezselymes burgonyával és savanyított zöldségekkel (1, 3, 8)
7.790 Ft
Marha Flank steak és marha nyelv sólettel és fürjtojással (3, 8, 9)
6.490 Ft
KLASSZIKUSAINK
Roston sült csirkemell párolt rizzsel (1, 8)
4.490 FT
Ropogós bundában sült csirkemell hasábburgonyával (1, 3)
4.490 Ft
Rántott gouda sajt párolt rizzsel, tartárral (1, 3, 8)
4.490 Ft
DESSZERT
Pisztáciás nudli sült szilvalekvárral és sodóval (1, 3, 6, 8)
2.890 Ft
Karamellás körtés mousse torta (1, 3, 8)
2.190 Ft
Sütemény válogatás (1, 3, 6, 8)
2.890 Ft
Allergén összetevők:
(1) Glutént tartalmazó gabonafélék (búza, rozs, árpa, zab, tönköly, kamut-búza)
(2) Rákfélék
(3) Tojás
(4) Halak
(5) Földimogyoró
(6) Diófélék (mandula, mogyoró, dió, kesudió, pekándió, brazil dió, pisztácia, makadámia, queenslandi dió)
(7) Szója
(8) Tej
(9) Zeller
(10) Mustár
(11) Szezámmag
(12) Kéndioxidban kifejezett szulfitok (10 mg/kg, illetve 10 mg/l feletti mennyiségben)
(13) Puhatestűek
(14) Csillagfürt
Vissza